Content Audit

Een website bestaat uit grofweg twee onderdelen: functie en inhoud. En hoewel beide sterk van invloed zijn op de gebruikerservaring én de conversie, ligt de nadruk nog vaak op het technische gedeelte. Zonde, want met goede content kun je de bezoeker juist triggeren, beïnvloeden en fan maken van jouw bedrijf. Het loont dus om de content op je site af en toe onder de loep te nemen.

Met een content audit maken we een kwalitatieve analyse van de content op je site. Alle aspecten worden kritische bekeken en geanalyseerd. Hoe is bijvoorbeeld de verhouding tussen informatieve en aantrekkelijke content? Worden de juiste stijl en tone of voice gebruikt? Wordt er zowel aan de behoefte van de gebruiker voldaan als aan de doelstellingen van je onderneming? Hoe zit de content SEO-technisch in elkaar? En zijn de calls-to- action eigenlijk wel duidelijk? 

Al onze bevindingen krijg je in een helder rapport. Met daarin ook concrete handvatten, tools en actiepunten waarmee je je content helemaal op orde kunt brengen.