Animaties&Infographics

Dankzij de enorme hoeveelheid aan informatie die we dagelijks voorgeschoteld krijgen, worden we steeds kritischer in wat we wel en niet willen lezen. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat je er toch bovenuit springt? Hoe maak je jouw boodschap zo aantrekkelijk dat die wél gelezen wordt? En dat-ie, belangrijker nog, ook blijft hangen?

Visuele informatie wordt sneller begrepen én ook vele malen beter onthouden dan een lap tekst vol feiten en cijfers. Met een animatie of infographic vertel je jouw verhaal op een speelse en aantrekkelijke manier. Door de juiste mix van data, beelden en tekst wordt jouw onderzoeksresultaat, boodschap of instructie ineens begrijpelijk en leuk om te lezen.

We beginnen het ontwikkeltraject met het in kaart brengen van jouw doelstelling en boodschap. Wat willen we teweegbrengen en bij wie? Vervolgens bepalen we welke informatie er precies overgebracht moet worden, op welke manier en via welke media en platformen. Dan gaan we aan de slag met ontwerpen en ontwikkelen. Met als eindresultaat een aantrekkelijk visueel verhaal met een kop, midden en staart. Idee voor je volgende jaarverslag?