Blogs&Whitepapers

Dankzij internet is onze wereld een stuk kleiner geworden: informatie is beter voorhanden en bijna elke dienst of product kan online worden aangekocht. Positief voor de consument, maar concurrentie verhogend voor bedrijven. Want waarom zou een consument voor jouw bedrijf kiezen, als het elders goedkoper kan? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf haar bestaansrecht behoudt?

Om de concurrentie voor te blijven, moet je je klanten meerwaarde bieden. Bijvoorbeeld door jezelf te presenteren als kennisautoriteit in jouw branche. Dat doe je heel eenvoudig door het verspreiden van interessante content, door middel van blogposts en whitepapers. Een leuke en effectieve manier om bij je doelgroep in het vizier te blijven en de geëngageerdheid te vergroten. Bovendien verbetert het je naamsbekendheid en online vindbaarheid aanzienlijk, komt er meer traffic naar je site en stimuleert het je conversie.

Content creëren voor blogs en whitepapers kan een tijdrovende klus zijn. Die nemen wij je graag uit handen. Samen bepalen we een plan en strategie van waaruit we gaan bloggen. Vervolgens brainstormen we over interessante onderwerpen voor jouw doelgroep en kunnen we een content kalender opstellen voor een langere periode. Vervolgens gaan onze copywriters aan de slag met het produceren van aansprekende artikelen, indien gewenst geoptimaliseerd voor SEO. En heb je zelf geen tijd om de artikelen te publiceren en te delen? Ook dat doen wij graag voor je. Dan kun jij je concentreren op je eigen werk. Het verwelkomen van nieuwe prospects bijvoorbeeld!