Video

Slechts een paar seconden heb je, om iemands interesse te wekken én de aandacht vast te houden. Met goede video content benut je die korte tijd optimaal, en kun je gedetailleerd een sfeer overbrengen, een verhaal vertellen of een statement maken. Video content heeft bij veel mensen de voorkeur boven geschreven content. En het geeft een flinke boost aan je click-through rates en conversie. Heb je nog meer overtuiging nodig?

We starten de ontwikkeling van jouw video met het in kaart brengen van jouw doelen en wensen. Wie is je doelgroep? Welke boodschap wil je overbrengen? Wat is het gewenste effect? En hoeveel mag de video kosten? We ontwikkelen een concept waarmee we vervolgens een script en storyboard maken. Zijn we daarmee tevreden? Dan gaan onze audiovisuele storytellers aan de slag om een pakkende film te maken.

Bij de productie van de film zorgen we ervoor dat ie in lijn is met de identiteit van jouw bedrijf. En we denken ook mee over de publicatie en verspreiding ervan: komt de video op je website te staan? Of is-ie bedoeld voor verspreiding via sociale kanalen als YouTube, Snapchat of Instagram?

Wat je wensen ook zijn, de belangrijkste laten we in elk geval uitkomen: dat de video wordt bekeken en jouw bedrijf wordt onthouden. Maximale impact, daar gaan we voor.