Fotografie

De tijd dat fotografie ter ondersteuning diende op een website ligt ver achter ons. Bij hedendaagse websites is het beeldmateriaal juist leidend in het design. Het brengt de bezoeker direct in een bepaalde sfeer, het kan emotie oproepen en inspireren. Maar goede fotografie kan er ook voor zorgen dat de focus op een bepaald punt wordt gelegd, zodat de bezoeker direct naar een belangrijk onderdeel binnen je website wordt geleid. Fotografie is dus niet alleen van esthetische waarde, maar ook van functionele waarde.

Samen bepalen we de functie en uitstraling van het beeldmateriaal dat geschoten gaat worden. Welk verhaal willen we vertellen? Laten we een emotie zien, een doel of een resultaat? Laten we huisstijlkleuren of -vormen terugkomen? Moeten er digitale elementen worden toegevoegd door middel van nabewerking?

Met het verkregen concept gaan onze professionele fotografen aan de slag. Zij weten als geen ander jouw boodschap visueel vast te leggen en over te brengen op je publiek. En ook met fotobewerking en het toevoegen van andere visuele elementen kunnen zij een unieke sfeer creëren. Met als eindresultaat uniek en aansprekend beeldmateriaal dat de functie en tekst op je site versterkt.