Virtual Reality

Hoe overtuig je iemand beter dan met een levensechte ervaring? Met VR content geef je je doelgroep die ervaring, on the spot! VR content is foto- of videomateriaal, geschoten met een range van 360 graden; je kunt dus volledig in de rondte kijken. Zet je hierbij een VR-bril op, dan beleef je de foto of video alsof je er zelf middenin staat. Je kunt je de grootse mogelijkheden voor bijvoorbeeld events, sportbeleving en healthcare ongetwijfeld voorstellen.

Om VR content met impact te kunnen creëren, starten we het ontwikkelproces door samen te kijken naar de manier waarop we VR content het beste in kunnen zetten voor jouw onderneming of organisatie. Hoe gaat de doelgroep de content gebruiken? Wat kunnen we ermee teweegbrengen? Wat moet de doelgroep voor actie ondernemen naar aanleiding van de content? Zo ontstaat er een helder concept waarmee we aan de slag kunnen.

De foto’s of video’s worden vervolgens gecreëerd aan de hand van een script en storyboard. Onze VR-professionals beschikken over de beste apparatuur voor opname, montage en bewerking van het materiaal. Ook aan passende muziek, sounddesign en eventuele voice-overs wordt gedacht. Want we gaan voor het ultieme totaalplaatje. En heb je hulp nodig bij het plaatsen of verspreiden van je nieuwe content? Ook dan staan we voor je klaar. Want ook wij willen dat je foto of video wordt gezien!