Onze projecten

Al vanaf de oprichting van Breese hebben we met prachtige klanten mogen werken,
resulterend in een zeer divers portfolio. Veel kijk- en leesplezier.

 
 
 
QU7C9796 (1).jpg

Perfetti van Melle Factory Tour

In samenwerking met Sping en Boldly XR heeft Breese een Virtual Reality Risk Trainingsprogramma ontwikkeld voor Perfetti Van Melle onder de naam ‘Virtual Factory’. Dat heeft geresulteerd in een meeslepende en educatieve Virtual Reality ervaring.

 
 
 
stills header0.png

EFDN / UEFA Commercial

Om de #morethanfootball campagne te kickstarten heeft Breese een commercial geproduceerd en geregisseerd die onderdeel was van van een door Fingerspitz opgezette online marketingcampagne. Op een speciale landingspagina konden deelnemers hun eigen challenge en verhaal uploaden. 

 
 
 
still Bruynzeel0.jpg

Bruynzeel Keukens

Een keuken uitzoeken die jarenlang ideaal is. Volgens Bruynzeel Keukens ‘de keuken die werkt’. Geen eenvoudige opgave! Ieder keukenvraagstuk vraagt dan ook om een persoonlijke oplossing. En dit moest ook te zien zijn in de content van de keukenspecialist. Samen met het team van Bruynzeel Keukens gingen wij aan de slag met de strategie, productie en distributie van de content waarin de klantreis volledig centraal stond.

 
 
 
HUBO-2.jpg

Hubo & Multimate

DGN Retail vroeg ons om het nieuwe platform van Hubo & Multimate te voorzien van nieuwe content. Copy, fotografie en video. Voor 230 filialen. En of dat dan ook binnen vier weken kon? Nou en of! Eerst bedachten we samen met Hubo de content strategie. Welk verhaal moest verteld worden? En hoe wilden ze dat verhaal verbeeld hebben? Daarna was het vol gas met het beschrijven, fotograferen en filmen van verschillende klusthema’s en stillevens van gereedschap. 

 
 
 
HP festival foto.PNG

Dé aftermovie

van het Handpicked festival

Het eerste echte Handpicked festival was een feit! En dat willen wij graag met jou delen. Nieuwsgierig geworden? Of wil je nog even nagenieten van dit alles? Breese heeft namelijk een aftermovie gemaakt van dit Handpicked feestje.